Within a hair of Bigfoot,Μέσα σε μια τρίχα του Μεγαλοπόδαρου

Η Ρωσική Ακαδημία Επιστημών έχει δηλώσει ότι είναι πολύ πιθανό ότι ο Μεγαλοπόδαρος υπάρχει πραγματικά. Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά τη διεξαγωγή μικροσκοπική ανάλυση των τριχών πιστεύεται ότι ανήκουν στο Yeti βρίσκεται στην Kuzbass περιοχή της.. Σιβηρίας.
Στις αρχές Οκτωβρίου, καθηγητές από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Σουηδία, την Εσθονία και τη Ρωσία ήρθε στην περιοχή Kuzbass να ψάξουν για στοιχεία που θα αποδεικνύουν την ύπαρξη του Μεγαλοπόδαρου. Το ταξίδι δεν ήταν μάταια - ίχνη προφανώς ανήκουν στο Yeti βρέθηκαν διάσπαρτη σε όλο το εσωτερικό του Azass σπηλιά όπου το πλάσμα θεωρείται ότι για να ζήσει.
Τα στοιχεία των ωοθυλακίων βρέθηκε κολλημένο σε ένα τεράστιο αποτύπωμα στο πήλινο δάπεδο του σπηλαίου. Καθηγητές από τη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Idaho Πανεπιστήμια πήρε τους δύο πολύτιμους τρίχες κάθε να κάνει την απαραίτητη έρευνα. Οι τρίχες που κατέληξε να είναι πανομοιότυπα με αυτά που φέρεται να ανήκε σε Καλιφόρνια Yeti, ένα άλλο από τα ρωσικά Ουράλια και το ένα τρίτο από την περιοχή του Λένινγκραντ, γράφει Komsomolskaya Pravda.
Ο πρώτος για να κάνει την φανταστική ανακάλυψη ήταν ο καθηγητής Valentin Sapunov, μέλος της Νέας Υόρκης Ακαδημία, Αγία Πετρούπολη Επιστημονική Πανεπιστήμιο - γενετιστής και βιοφυσικός.
«Στην Αγία Πετρούπολη οι τρίχες εξετάστηκαν μέσα από ένα ειδικό μικροσκόπιο", δήλωσε ο Βαλεντίν Sapunov. «Πρόκειται για μια περίπλοκη, αλλά μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος. Οι τρίχες είχαν ψεκαστεί με χημική σύνθεση, και στη συνέχεια διάφορα κομμάτια των τριχών εξετάστηκαν. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να συγκρίνει τις τρίχες διαφορετικών βιολογικών ειδών, »εξήγησε ο καθηγητής.
Όταν οι δοκιμές τελείωσαν, οι τρίχες που βρέθηκαν στο σπήλαιο Azass συγκρίθηκαν με αυτές που ασκούνται από την Καλιφόρνια, τη Ρωσική Ουράλια και την περιοχή του Λένινγκραντ. "Και όλα αποδείχθηκαν ανήκουν σε ένα και το αυτό είδος! Η έρευνα των αμερικανικών ομολόγων μας έδειξαν το ίδιο ", δήλωσε ο Sapunov με κακή κρυφό ενθουσιασμό.
Τα αποτελέσματα της ανάλυσης επέτρεψε στους επιστήμονες να αξιολογήσουν επίσημα η πιθανότητα του Bigfoot πραγματικά που υπάρχουν σε μια εκπληκτική 95 τοις εκατό, λέει ο καθηγητής.
"Για την ιστορία, δηλώνω ότι η δυνατότητα του Yeti υπάρχει υπερβαίνει το 95 τοις εκατό. Είχα από καιρό πάψει να αμφιβάλλει για την Μεγαλοπόδαρος είναι πραγματικό - γι 'αυτό έχω προσπαθήσει να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν το δυνατόν περισσότερο για τα τελευταία 20 χρόνια », δήλωσε ο Sapunov.
Το επόμενο βήμα στην επιστημονική αναζήτηση για να αποδείξει την ύπαρξη του Yeti θα είναι να χρησιμοποιήσετε τις τρίχες για να εξετάζει και να ερμηνεύει γενετικό του κώδικα.
"Μια ομάδα ερευνητών από το Ζωολογικό Ινστιτούτο της Ακαδημίας Επιστημών έχουν ήδη αρχίσει να το κάνουμε αυτό. Αλλά η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη, έτσι μπορεί να πάρει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, "είπε Sapunov Komsomolskaya Pravda.
"Είναι δύσκολο να πείσει τον κόσμο έχουμε κάποια πραγματικά αποτελέσματα», παραπονέθηκε Sapunov. "Αλλά πιστεύω ότι μια μέρα θα επιστήμονες πληρούν τα Bigfoot στο πρόσωπο. Αυτό είναι αναπόφευκτο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...