Girls Aloud αστέρι Walsh

Οι περισσότεροι δρομείς θα συμφωνούσαν φαίνονται πολύ από το λαμπερό μετά από μια μακρά συνεδρία τζόκινγκ.

Αλλά χωρίς αμφιβολία θα υπάρχει ένα πλήθος των ανδρών ελπίζοντας να χτυπήσει σε ποπ σταρ Kimberley Walsh τζόκινγκ στο τοπικό πάρκο τους, αν αυτό είναι αυτό που μοιάζει στη διάρκεια μιας περιόδου.

Οι Girls Aloud τραγουδιστής, ο οποίος είναι ένας άπληστος δρομέας, επιδεικνύει ήπια σωματική διάπλαση της σε μια σέξι νέα διαφημιστική καμπάνια για το νέο Puma TrainLite εκπαιδευτές.
.

Fancy ένα τρέξιμο;  Girls Aloud τραγουδιστής Kimberley Walsh αναδεικνύει το νέο Puma TrainLite εκπαιδευτών στο σέξι νέα διαφημιστική καμπάνια
Fancy ένα τρέξιμο; Girls Aloud τραγουδιστής Kimberley Walsh αναδεικνύει το νέο Puma TrainLite εκπαιδευτών στο σέξι νέα διαφημιστική καμπάνια
Η 29-year-old μοιάζει με εκείνη του στάζει στον ιδρώτα όπως η ίδια θέτει σε ένα μαύρο κορμάκι και κολάν με TrainLites της πέταξε γύρω από το λαιμό της.
Τα νέα σχέδια είναι η τελευταία των γυναικών τόνωση εκπαιδευτή για να βοηθήσει τον τόνο στον πυθμένα και τους μηρούς.
Μάλλον πιο κομψό από άλλους εκπαιδευτές τόνωση, ακολουθούν το εμπορικό σήμα της Puma της «λειτουργίας, ταιριάζει και της μόδας».
Walsh με ενθουσιασμό: « Για να έχουν όλα αυτά τα οφέλη σε έναν εκπαιδευτή είναι απολύτως καταπληκτική, δίνει τις γυναίκες σαν κι εμένα με δραστήριο τρόπο ζωής καθημερινές επιλογές καταλληλότητα της λειτουργίας, την κατάρτιση ή την άσκηση όπου και αν βρισκόμαστε - και να εξετάσουμε το κομψό ταυτόχρονα. "
Χρειάζεστε ένα δροσερό κάτω;  Walsh παίρνει μια αναζωογονητική ενυδάτωση
Χρειάζεστε ένα δροσερό κάτω; Walsh παίρνει μια αναζωογονητική ενυδάτωση
Αυτή την εβδομάδα, αυτή χαρά Girls Aloud οπαδούς με την αποκάλυψη της ομάδας θα επανενώνει για την 10η επέτειο τους το επόμενο έτος.
Ήταν μαζί με Popstars: Οι αντίπαλοι τον Νοέμβριο του 2002, αλλά πήγε στην παύση πριν από δύο χρόνια.
Walsh δήλωσε: «Είμαστε σίγουρα μιλάμε για σχέδια για την επόμενη χρονιά γιατί είναι 10 χρόνων μας, έτσι δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι πρόκειται να είναι.
«Δεν μπορώ να δώσω πάρα πολλές πληροφορίες αλλά θα σίγουρα θα κάνει κάτι μαζί και πάλι η οποία θα είναι υπέροχο."
West End κορίτσι: Η Girls Aloud τραγουδιστής αυτή τη στιγμή με πρωταγωνιστή ως πριγκίπισσα Φιόνα στο Shrek: The Musical
West End κορίτσι: Η Girls Aloud τραγουδιστής αυτή τη στιγμή με πρωταγωνιστή ως πριγκίπισσα Φιόνα στο Shrek: The Musical
Walsh είναι επί του παρόντος με πρωταγωνιστή το Shrek: The Musical στο West End του Λονδίνου και ως Πριγκίπισσα Φιόνα, μετά την εξαγορά από την Amanda Holden.
Είπε ότι είχε λίγο περισσότερο από ένα λεπτό κατά τη διάρκεια της απόδοσης για να αλλάξετε από την πανέμορφη πριγκίπισσα Φιόνα σε λίπος δράκος.
«Όπως Τρέχω από τη σκηνή, έχω την περούκα μακριά, πάρτε το πέπλο off, πτώση της φόρεμα, στη συνέχεια, μόλις σταθεί πραγματικά, ενώ κυλούν στην κυριολεξία το πρόσωπό μου στο πράσινο, τραβήξτε το λίπος κοστούμι, βάλε το άλλο περούκα για, και κατ 'ευθείαν πίσω. Είναι αρκετά εύκολο. Είναι μια χαρά. "

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...