Preview: Παναιτωλικός-SKODA Ξάνθη (17:15)

Επιστροφή στη δράση για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω τα δύο άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και να πάρει το τρίποντο με τη βοήθεια των φιλάθλων, οι..
οποίοι αναμένεται να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το γήπεδο του Αγρινίου.
Από την άλλη η SKODA Ξάνθη μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.
Παναιτωλικός:
Σχεδόν ένα μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις συμπλήρωσε στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός. Ο Μπάμπης Τεννές προσπάθησε να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του μέσα από δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του με Ναυπακτιακό Αστέρα (1-0 με γκολ του Χαριστέα) και Καλλονή (1-0 με σκόρερ τον Πασά), στα οποία ο έλληνας προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα.
Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα 2-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στη διάρκεια ης εβδομάδας υπήρξαν κάποια προβλήματα για την ομάδα του Αγρινίου όμως ξεπεράστηκαν και οι γηπεδούχοι θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρουν τη νίκη.
Ο αρχηγός Γιώργος Θεοδωρίδης από την Τρίτη μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που είχε στον ώμο και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Ντολεζάι, Ετζεγκουέλε, Ρότσα, Κούσας, Μητρόπουλος, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Χαριστέας.
Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Τσενάμο, Κουτρομάνο, Γκόλια, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Μπουμάλ, Παλαιολόγο, Χαριστέα, Ετζεγκουέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλο, Μπλάζιτς, Σιόντη, Άντι, Καμαρά.
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Ξάνθη έμειναν οι Καραμαλίκης, Μπαμπανιώτης, Ζέρης, καθώς και οι Σέγε, Μεζάκ, Δέντσας, Παππάς.
Ξάνθη:
Η αντίδραση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και η παραδοχή για το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου μέρους είναι αυτά που θα θυμούνται πιο έντονα στην Ξάνθη.
Η βαθμολογική συγκομιδή (5 βαθμοί, σε 7 αγωνιστικές) προβληματίζει και δεν συνδυάζεται με την μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας. Η βασικότερη αδυναμία μέχρι στιγμής είναι η αμυντική λειτουργία και η επιστροφή του Σπύρου Βάλλα στο αρχικό σχήμα ίσως δώσει λύσεις.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζούνιδη είναι από τις τυχερές που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους κάτι που εξηγεί και την σταθερά καλή απόδοση της ομάδας.
Στο αρχικό σχήμα δεν θα πρέπει να αναμένουμε μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση στην Τρίπολη, εκτός από τον τραυματία Σταθάκη που έμεινε εκτός αποστολής.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Βιβιάνι, Λυμπερόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Εντιμάρ, Βάλλα, Στάσιακ, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Ντίκα, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πόι, Βλαχοδήμο, Μαρκόφσκι, Σουάνη, Μάρα, Καζάκη
Χρήστος Οικονόμου-Αλέξανδρος Πιπεριάς

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...