Γκολ ο Κλάους Αθανασιάδης, νίκη ο ΠΑΟΚ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Κλάους Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού στη Τούμπα για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Οι παίχτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως έκαναν εύκολα το λάθος και έδιναν το δικαίωμα στους «νεοφώτιστους» να γίνουν απειλητικοί..
Ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 11' ο Ρομπέρέσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Σαρακατσάνου. Το ίδιο συνέβη στο... απέναντι τέρμα στο 26' όταν ο Κατσικάς ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, όμως ο Μουνάφο και το αριστερό δοκάρι, κράτησαν το «μηδέν».
Δεν συνέβη το ίδιο στο 57', όταν από γέμισμα του Κάτσε, ο Λόρενς τροφοδότησε τον Αθανασιάδη και ο διεθνής φορ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Στο ημίχρονο αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο ματς με τη Ραπίντ στη Βιένη, την επόμενη Πέμπτη.
Κίτρινες: Κάτσε - Λουσέρο, Λαδάκης
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (75΄ Φωτάκης), Ρομπέρ (67΄ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46΄ Λόρενς), Αθανασιάδης.
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82΄ Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκα (62΄ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης (74΄ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...