McLaren Λένε ότι η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή.

Ο αρχικός σχεδιασμός  ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια  Ο πελάτης είναι επιθυμητό να έχει ένα supercar με όλες τις δυνατότητες των τότε επερχόμενη 12C, αλλά "τυλιγμένο σε ένα μοναδικό σώμα που αντανακλά τις ανάγκες και την προσωπικότητά του." Ήθελε "διαχρονική και κλασική κομψότητα"...

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε εάν αυτό είναι αυτό που got.Taking 18 μήνες για να ολοκληρωθεί το στυλ, την έμπνευση της McLaren εν μέρει προήλθε από κλασικά όπως Facel Vega 1961, ένα 1953 Chrysler D'Elegance Ghia, το 1959 Buick Electra, το 1939 η Mercedes 540K και 1971 Citroen SM.
Ένας διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μεταξύ των in-house σχεδιαστές της McLaren, καθώς και σχεδιαστές από τον έξω κόσμο. Αλλά το νικητήριο σχέδιο προήλθε από Κορέα-γεννημένος RCA της McLaren απόφοιτος Χονγκ Yeo και ολοκληρώθηκε υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Frank Stephenson σχεδιασμού. Εκτός από τα παραπάνω αυτοκίνητα, κομμάτια του μουσείου αρχιτεκτονικής, ένα art deco ρολόι, ένα ρυμουλκούμενο Airstream, μια πένα Montblanc, ένα πιάνο με ουρά, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Audrey Hepburn, και ακόμη και μια μελιτζάνα (δεν είναι αστείο) χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως σχέδιο έμπνευση.
Τα πάντα εδώ είναι κατά παραγγελία, ακόμη και κάτω από τα φώτα και τους τροχούς που απαιτούνται νέες δοκιμές και πιστοποίηση. Συνολικά, το X-1 και πήρε δύο έτη και έξι μήνες για να οικοδομήσουμε. Το brightwork είναι όλα κατεργασμένα από συμπαγές αλουμίνιο, νικέλιο και ακολούθως τελείωσε δίνοντας την ίδια απόχρωση όλη. Οι πόρτες έχουν αναπτυχθεί ειδικά και το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος από ανθρακονήματα έχει βαμμένο μαύρο πιάνο. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τη McLaren Airbrake πίσω πτέρυγα (επίσης κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο) και τα κλειστά πίσω τροχούς που καλύπτονται από το πάνελ του άνθρακα. Το εσωτερικό έχει τελειώσει μακριά σε Harissa κόκκινο δέρμα Nappa.
Είτε το Χ-1 Concept είναι το πράγμα σας ή όχι, είναι σίγουρα μοναδική και αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ολόκληρης νέας εποχής κατά παραγγελία σχεδιασμό για την McLaren.










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...