«Βασίλισσα» η Χετάφε, στο -5 η Ρεάλ (video)

Το στέμμα της Ρεάλ μπορεί να φορέσει η Χετάφε μετά τη σημερινή μεγάλη έκπληξη στο «Αλφόνσο Πέρεθ». Η ομάδα του Λουίς Γκαρσία νίκησε με 2-1 αναγκάζοντας την έταιρη του Ζοζέ Μουρίνιο να υποκλιθεί. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας άνοιξε το σκορ στο 28 με τον Ιγκουαϊν αλλά στη συνέχεια προβλημάτισε. Οι έδρες στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου είναι πολύ σκληρές και το εκμεταλλεύτηκε αυτό η Χετάφε ισοφαρίζοντας με τον Βαλέρα στο 53...

Η δυναμική που είχε η μαδριλένικη ομάδα ήταν τέτοια που της έδωσε τη νίκη με τον Μπαράδα στο 75. Μετά απο αυτή την ήττα η Ρεάλ έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου ήδη 5 βαθμούς απο τη 2η αγωνιστική. Αυτή είναι η 7η φορά που η ομάδα του Μουρίνιο ηττάται ενώ έχει προηγηθεί στο σκορ. Μάλιστα χάνει και τον Κοεντράο που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον...πάγκο.
Ισόπαλο έληξε το άλλο ματς της Γρανάδα με τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μικέλ στο 36, με τους Σεβιγιάνους να ισοφαρίζουν στο 44 με τον Νεγρέδο και ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες ύστερα απο την αποβολή του Ντιέγκο Λόπεθ.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης της Ρεάλ:


Getafe - Real Madrid footyroom.com από footyroom

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...