Όλα μηδέν στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Ξάνθη

«Κόλλησαν» στο 0-0 ΟΦΗ και Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Ηράκλειο. Καλύτερη η ακριτική ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που δεν είχε κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος στο 6ο λεπτό με το σουτ του Ζορμπά, που μπλόκαρε ο Βιβιανί, ενώ ο γκολκίπερ της Ξάνθης ήταν σε καλή θέση και στο σουτ του Μπανούση στο 14'..
Μέχρι το 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η πρώτη αξιόλογη φάση για τους ακρίτες σημειώθηκε στο 23', με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι να μπλοκάρει ο Γουναρίδης. Κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ένα λεπτό αργότερα, με τον Μαρσελίνιο να πιάνει το σουτ με το «κακό του πόδι» (δεξί) και να στέλνει τη μπάλα άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο 26' ο Μάνταλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Μαρκόφσκι, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 31', με τον Κουτσιανικούλη να αστοχεί απέναντι από τον Βιβιανί.
Καλύτερη ήταν η Ξάνθη στο δεύτερο μέρος, χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Δύο σουτ από τον Μάνταλο στο 54' και στο 58' δεν βρήκαν στόχο, αν και το πρώτο ήταν πολύ κοντά στην εστία του Γουναρίδη. Στο 65' ήταν η σειρά του Βιβιανί να απομακρύνει το σουτ-φάουλ του Κουτσιανικούλη.
Κίτρινες: Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Βάντο - Ντάνι, Μαρσελίνιο
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρα)
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85΄ Μπούρμπος), Ζορμπάς, Κουτσιανικούλης (70΄ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γκλέισον (69΄ Φλίσκας), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας (53΄ Ονουάτσι), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (76΄ Αλτιπαρμακόφσκι).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...