«Πιθανό το ροτέισον εν όψει ΤΣΣΚΑ»

Τα ντέρμπι αποτελούν κοινό παρονομαστή για την ΑΕΚ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22.05, ANT1, Sentra 103.3). Οπως το μυαλό στην Ενωση είναι στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και στη ρωσική ομάδα υπάρχει σκέψη για το προσεχές ματς της Μόσχας με την..
ΤΣΣΚΑ, πράγμα που παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς στα λεγόμενα του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ζοσέ Κουσέιρο.

Αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε αν τον απασχολεί τον ίδιο το ντέρμπι που έχει η ομάδα του την Κυριακή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όπως συμβαίνει και με την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. «Είναι ένα πρόβλημα σαφώς, δεν είναι εύκολα παιχνίδια», δήλωσε ο Ιβηρας προπονητής και πρόσθεσε: «Είναι πιθανό να γίνει ένα ροτέισον αύριο, για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το ένα και το άλλο παιχνίδι». Επί της ουσίας ο Πορτογάλος έκανε μία αυτονόητη δήλωση.
Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. «Για μένα δεν είναι σημαντική η πρώτη θέση, είτε πρώτοι βγούμε είτε δεύτεροι, δεν έχει σημασία», υποστήριξε για τον στόχο της ομάδας του στον όμιλο ο Κουσέιρο και συμπλήρωσε: «Αρκεί να προκριθούμε. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη. Είναι η τελευταία της ευκαιρία και θέλει τους τρεις βαθμούς».
Οσο για το τι πιστεύουν οι παίκτες της Λοκομοτίβ, αυτούς έσπευσε να τους εκπροσωπήσει, ο Ντένις Γκλουσάκοφ, ο οποίος αναφέρθηκε στη γεύση που του άφησε η ΑΕΚ από το πρώτο ματς με τον άσο της ομάδας της Μόσχας να δηλώνει πως «η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά σαν αντίπαλος. Το πιο σημαντικό για μας ήταν η νίκη, την οποία και πήραμε».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...