Τα UK charts της εβδομάδας

Για 3η σερί εβδομάδα το Νο 1 στo albums chart της M. Βρετανίας άλλαξε χέρια. Αυτή τη φορά πέρασε στα χέρια των Florence & The Machine.
Πιο αναλυτικά, η Florence..

Welch και η μπάντα της πήγαν απευθείας στη κορυφή με τον 2 album της καριέρας τους, Ceremonials. To ίδιο είχε συμβεί και με το ντεμπούτο τους, πριν δύο χρόνια. Στο μεταξύ, στο Νο 2 υποχώρησε το Mylo Xyloto των Coldplay.
Νέα είσοδος στο Νο 3 από τον Professor Green και το At Your Inconvenience. 2 album για τον ανερχόμενο Βρετανό rapper ο οποίος αυτή την εβδομάδα κράτησε το Νο 1 στα singles με το Read All About It.
Προχωράμε στο Νο 6 και εκεί βρίσκουμε τον τενόρο, Alfie Boe με το Alfie. Στο Νο 9 τώρα έχουμε τον Rizzle Kicks και το Stereo Typical που είναι και ο πρώτος του δίσκος του νεαρού.
Τέλος, στο Νο 10 βρίσκουμε τους Manic Street Preachers και τη νέα τους best of συλλογή, National Treasure.
Στα singles, τα είπαμε για το Νο 1 ενώ η καλύτερη νέα άφιξη της εβδομάδας έρχεται στο Νο 4 από την Cher Lloyd και το With Ur Love. Είναι το 2 single της νεαρής που έγινε γνωστή πέρυσι μέσα από το X Factor. Το ντεμπούτο της, Swagger Jagger είχε πάει στο Νο 1.
Από κει και πέρα, έξι θέσεις κέρδισε ο Ed Sheeran με το Lego House και τώρα βρίσκεται στο Νο 6. Το 3 single από το ντεμπούτο του και το ισάριθμο που μπαίνει στο top 10.

Συνοπτικά το top 10 των albums γι αυτή την εβδομάδα

1. Florence And The Machine - 'Ceremonials'

2. Coldplay - 'Mylo Xyloto'

3. Professor Green - 'At Your Inconvenience'

4. Noel Gallagher's High Flying Birds - 'Noel Gallagher's High Flying Birds'

5. Michael Bublé - 'Christmas'

6. Alfie Boe - 'Alfie'

7. Adele - '21'

8. Ed Sheeran - '+'

9. Rizzle Kicks - 'Stereo Typical'

10. Manic Street Preachers - 'National Treasures: The Complete Singles
'

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...