Τα UK charts της εβδομάδας

Τα κατάφερε τελικά ο Noel Gallagher και έστειλε απευθείας στο Νο 1 των charts τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.Είναι η πρώτη του δουλειά μετά τη διάλυση των Oasis και σίγουρα μπορεί να νιώθει έξτρα..
ικανοποίηση αφού ο αντίστοιχος πρώτος δίσκος του αδερφού του Liam, το Different Gear, Still Speeding έφτασε μέχρι το Νο 3.
Μία θέση πιο κάτω, νέα είσοδο έχουμε από τον Matt Cardle και το Letters. Είναι το ντεμπούτο του 28χρονου τραγουδιστή, περσινού νικητή του X Factor.
Επίσης, στο Νο 7 βρίσκουμε τον Daniel O’ Donell και το Moon Over Ireland. 31 δίσκος για τον πετυχημένο Ιρλανδό τραγουδιστή. Αυτό το album περιλαμβάνει γνωστά ιρλανδικά τραγούδια.
Τέλος, στο top 10 επέστρεψαν η Katy Perry και ο Bruno Mars.
Στα singles, η Rihanna με το We Found Love παραμένει στο Νο 1 ενώ στο Νο 2 έχουμε νέα είσοδο από τους Wanted και το Lightning. Είναι το 5 single του boy band που μπαίνει στο top 10 της M. Βρετανίας.
Η επόμενη άφιξη έρχεται στο Νο 6 από την Kelly Clarkson και το Mr Know It All. H 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιστρέφει στη πρώτη δεκάδα της Βρετανίας ύστερα από το 2009 και το My Life Would Suck Without You. Παράλληλα, είναι το 7 top 10 single της.

Τέλος, στο Νο 9 βρίσκουμε την πρωτοεμφανιζόμενη Lana Del Rey με το Video Games.

 Το top 10 των albums αυτή την εβδομάδα

1. Noel Gallagher - 'Noel Gallagher's High Flying Birds'

2. Matt Cardle - 'Letters'

3. Steps - 'The Ultimate Collection'

4. Adele - '21'

5. Ed Sheeran - '+'

6. James Morrison - 'The Awakening'

7. Daniel O'Donnell - 'The Ultimate Collection'

8. Katy Perry - 'Teenage Dream'

9. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

10. Maroon 5 - 'Hands All Ove


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...