Η Μπαρτσελόνα νικήτρια σε σούπερ παιχνίδι στο Μιλάνο

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 τη Μίλαν σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταπληκτικό παιχνίδι λοιπόν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με τις δύο σπουδαίες ομάδες να..

προσφέρουν  σπουδαίο θέαμα.

Η Μπαρτσελόνα, προηγήθηκε στο 14' με αυτογκόλ του Φαν Μπόμελ. Η Μϊλάν έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Ρομπίνιο, δύο μέτρα μπροστά από τον Βαλδέζ σούταρε πάνω από το δοκάρι (19' ). Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Ιμπραίμοβιτς εκμεταλεύτηκε την ασίστ του Ζέεντορφ και ισοφάρισε.
Στο 23' κοντινό σουτ του Μέσι προσέκρουσε στο δοκάρι και στο 29' η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσάβι από τον Παουλίνι. Ο Μέσι, σκόραρε, αλλά έκανε ... προσποίηση πριν σουτάρει  και ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Ο Αργεντίνος άσος, νίκησε και αυτή τη φορά τον Αμπιάτι για το 2-1.
Στο 54' ο Μπόατεγκ, με καταπληκτική ενέργεια έκανε το 2-2 και στο 63' ο Τσάβι, από ασίστ του Μέσι, σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην Μπαρτσελόνα.
Στο άλλο ματς του ομίλου: Μπάτε Μπορίσοφ-Βικτόρια Πλζεν 0-1.  Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 13, Μίλαν 8, Βικτόρια Πλζεν 4, Μπάτε 2.
Τελευταία αγωνιστική (6/12):  ΠΛζεν-Μίλαν, Μπαρτσελόνα-Μπάτε.
Στον 5ο όμιλο: Η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Τσέλσι η οποία προηγήθηκε στο 49' με τον Ντρογκμπά. Η γερμανική ομάδα ισοφάρισε
με τον Ντέρτιγιοκ (73' ) και πήρε τη νίκη  με τον Φρίντριχ στο 90' .
Στο άλλο ματς, η Βαλένθια συνέτριψε στο «Μεστάγια» την Γκενκ 7-0 με τον Σολδάδο να σημειώνει χατ-τρικ (13' , 36' 40' ). Η ισπανική ομάδα είναι πλέον στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν: Γιόνας (10' ), Ερναντες (68' ), Αντούριθ (70' ), Κόστα (81' ).

Βαθμολογία: Λεβερκούζεν 9, Τσέλσι και Βαλένθια από 8, Γκενκ 2. Τελευταία αγωνισιτκή: Γκενκ-Λεβερκούζεν, Τσέλσι-Βαλένθια



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...